7 februari 2011

Surt.

 

Är fortfarande lite less över att gymmet var så fullt ikväll så att det knappt gick att röra sig där inne. Jag cyklade några minuter innan jag gick därifrån, i hopp om att det är bättre imorgon.

Nu har jag och Alexander precis ätit en smarrig kycklingwok. Min vanliga wok som jag gör ganska ofta. Hemköps egna wokgrönsaker, kycklingefile, en skvätt soja, fullkornsnudlar och lite sambal oelek. Vet att det finns recept på den i bloggen någonstans Ler

 

Jag är helt trött nu, efter en intensiv dag igår och en ganska kort natts sömn. Så nu ska jag ta och slänga omkull mig i soffan och glo på Resident Evil Afterlife! Skrattar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);