10 januari 2011

Värre än värst.

 

Vaknade upp tidigt i morse när Alex skulle gå till jobbet som vanligt runt tjugo i sju och kände direkt att halsen inte mådde som den skulle. Svalde en gång och tänkte “Nej, nej, nej!” jag har inte tid med att vara sjuk! Så ont i halsen som jag har nu har jag inte haft på säkert över ett år. Och jag tyckte jag hade ont igår!

Sitter och försöker få i mig en hallon/jordgubb/ananas smoothie men hur gott det än är så är det svårt att svälja och det gör ont, vilket förmodligen kommer resultera i att jag snart ger upp med att försöka äta. Inte bra!

Nä, gud vad jag klagar. Skolan börjar idag! Egentligen hade jag väl kunnat klaga över det också, men det tänker jag inte göra! Jag tänker göra mig fin, passa på att ha kläder som man inte kan ha när det är iskallt ute, för liksom igår är det även idag plusgrader ute! Det ska bli roligt att träffa folket igen, det var evigheter sedan nu, jag saknar Hugo och alla andra.

Så nu måste jag försöka få i mig lite mer smoothie innan jag banar iväg in i badrummet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);