9 januari 2011

Rörd till tårar.

 

De otroligt fina mailen som kommer till mig just nu gör mig helt tårögd. Att få höra av människor man inte känner vilken otroligt stor inspirationskälla och förebild man är gör mig så obeskrivligt glad. Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna alla dessa underbara komplimanger. Det som rörde mig mest var nog ett mail från en tjej som jag kände igen mig så himla mycket i. Hon avslutade sitt mail med “Du är en hjälte för dig själv och troligen många fler än så.”

Jag funderar på vad jag gjort för att förtjäna ert underbara beröm? Ni är bäst!

Kom ihåg att varje tugga tårta är ett steg längre ifrån drömmen, och när ni är helt slut har ni fortfarande 50% kvar att ge!

Nu ska jag försöka smälta alla mail jag läst och sedan sova. Imorgon börjar skolan och allvaret igen!

Morgonrock + nytvättat, lufttorkat, oborstat hår och en “hängd” Alex i bakgrunden. Det är livet det! Blinkar

Snapshot_20110109_3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);