9 januari 2011

Typiskt!

 

Jag har fått helt galet ont i halsen, jag som äntligen började känna att min halv-förkylning började försvinna och att jag skulle starta med gymmet och träningen samtidigt som jag börjar i skolan, och komma in i de vanliga rutinerna. Men, tydligen så ville inte min kropp som vanligt. Så nu ligger jag i soffan och beklagar mig, dock tyst för mig själv, och för er som läser min blogg såklart. Stoppade i mig lite färsk ananas som tröst tidigare kväll, perfekt kvällsmumma!

Har fått en massa mail från er underbara läsare som har läst artikeln i Kropp och Hälsa! Tänkte att jag skulle ta och besvara dem nu istället för att beklaga mig över rakbladen jag har i halsen. Blinkar

Jag börjar dessutom tappa humöret på hotmail, så jag tänker fixa en ny mail som det inte kommer en massa dålig reklam till, där jag kan koncentrera mig på mail från mina läsare. Kanske bloggar lite mer senare när jag svarat på alla mail, men det tar nog sin stund Ler

Puss!

2 kommentarer:

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);