13 januari 2011

Ny header.

 

Sitter hemma hos mamma och pappa idag och är hundvakt, Shot får inte lämnas själv och jag är den enda som har någorlunda möjlighet att skolka för att vara hemma med honom.  Jag hade inget att göra och kom på att jag kunde börja pilla lite med en header som jag skulle ha gjort för länge sedan, men igår fick jag bilder av Pontus Orre som fotograferade mig till Kropp och Hälsa, och jag fick lov att använda de till en header.

Så, vad tycker ni om min nya header?

Sitter och fryser förbaskat mycket. Kan kanske bero på att det är mycket kallare idag än vad det har varit senaste veckan? Tror det var –12 ute nu!

Nu ska jag göra klart maten jag ska äta ikväll, så att jag har något att göra en stund till! Det blir Tikki Masala med kassler och tagliatelle!

Det är väldigt lätt att göra. Det finns påsar att köpa på affären, de är orangea, kommer inte ihåg märket. Men det står Tikki Masala på dem Ler

Iaf så tärnar man kassler, fräser på det, fräser purjolök, häver på turkiskt yoghurt och har i kryddan och låter det bubbla en stund Ler Jättegott! Man får smaka av lite själv med kryddan beroende på hur starkt man vill ha det. Jag kommer använda ca 500 gr kassler idag, till ca 5 pers. Ler

1 kommentar:

  1. Verkligen jättefint! Visar hur duktig du har varit och är.

    Kram

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);