14 januari 2011

Gulaschsoppa!

 

Jag älskar verkligen Willys gulaschsoppa, den är så himla god, och nyttig! En klick creme fraiche i och det blir ännu smarrigare! Har precis gottat i mig det, underbart!

Sitter och är nyfiken på en sak. På inlägget som jag skrev på onsdag kväll ang bla. travet hade någon kommenterat och skrivit att hon hade sett oss på travet. Och jag är så obotligt nyfiken! Vem är det? Är det du? Ler Jag vet…många klagar på att jag är för nyfiken, men det är roligt när folk har sett en rida och man ev. kan få lite feedback!

Är så himla mör i kroppen idag, känns som om jag varit ute och sprungit flera kilometer! Tog ett bad titidgare och efter det känns det lite bättre, men ändå, pöh, vartenda steg känns blytunga!

Nu ska jag vagga mig ut i kylan igen och göra något vettigt!

 

Kläm!

1 kommentar:

  1. Hej jag är en klasskamrat till Jesper, och en travfantast, längtar till Travpremiären och vårvärmen. Jag känner inte dig, men är väldigt imponerad av din viktnedgång, läste om dig i Tidningen Kropp o hälsa, tror jag det var. Visst var det du som red Veronikas (Wigers) Kim ? Ledning hela vägen !! Nu slipper du vara nyfiken på mig... ;-)

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);