12 januari 2011

They don’t think what they say before they open their mouth.

 

En av de mest rättvisa meningarna i en låttext någonsin.

Lyssna på Eliza Doolittle – Pack up. Den är ruskigt bra och har dessutom lite roligt historia, den spelades in första gången under 1:a världskriget. Kul! Skrattar 

Igår var det fullt upp hela tiden. Vovven som blev dålig för en vecka sedan fick äntligen bli hämtad med diagnosen Diabetes, så nu går han på Insulin samt två olika antibiotika p.g.a. att han även hade någon infektion i kroppen.

Jag har varit hemskt…inte onyttig..men slarvig, med maten de här senate dagarna, för det har varit något hela tiden. Jag har ätit en hel del grovt bröd och desto mindre grönsaker och kött. Usch! Men igår, sent, gjorde jag lasagne som är tills ikväll när jag ska upp till Per-Arne och hämta hästen (montékurs ikväll), brukar vara lämpligt att äta då några timmar innan man ska ner på travet och rida.

Längtar så himla mycket tills ikväll, ska blir riktigt roligt att sätta igång igen efter ett uppehåll på nästan en månad!

Imorse hade jag inte tid att göra smoothie eftersom jag var tvungen att åka och ge Shot Insulin innan skolan så det blev en knäckemacka med en skiva ost och skinka på. Osten hade jag endast på mackan för att vi inte hade något smör hemma. Haha. Nä, nu j*klar får jag skärpa till mig!

Sitter i skolan och lyssnar på musik (i mina underbara Hello Kitty lurar) och bloggar, vad är det för sätt egentligen? Dags att göra något vettigt!

Snapshot_20110112

1 kommentar:

  1. Hej, jag undrar bara om du har bytt mail nu? :)

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);