12 januari 2011

Total viktnedgång;

 

44.2 kg! Idag vägde jag mig för skojs skull när jag bytte till ridkläder hemma hos mamma och pappa. (Jag har ingen våg hemma) och jag vägde chockerande nog 58.8 kg. Det innebär en total viktminskning på 44.2 kg! Nu börjar jag känna att det räcker. Men det tycker tydligen inte min ämnesomsättning! Ler med tungan ute 

Det gick sjukt bra på travet idag! Hamnade i täten från början sen höll han sig där hela vägen! Riktigt stolt över pollen! Skrattar 

Hoppas det fortsätter gå lika bra!

Nu är klockan mycket och jag är trött och behöver sova. Så, gonatt! Ler

1 kommentar:

  1. Jag såg er ni var duktiga, bägge två :-) Mvh Mija

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);