9 januari 2011

Fullt ös!

Idag har jag varit i full flärd hela dagen, varit och ridit, handlat och snurrat runt rent allmänt. Därav inget tidigare blogginlägg, mitt samvete tryter och jag ber om ursäkt till mina älskade läsare!
Jag kollade min mail nu, vilket jag inte gjort på några dagar, jag har fått en massa otroligt fina mail från människor som vill ha min hjälp. Förlåt för att svaren har dröjt, men de kommer, ska sätta mig ner och läsa och svara ikväll!
Nu håller jag på att laga tomatsås med bacon och "benikemaskpasta".

Har insett att jag måste fixa det här med kategorier och arkiv på bloggen! 
           
Nä, nu kokar pastan över!
 

1 kommentar:

  1. Hej Ia!
    Vilken underbar prestation du gjort! Du har ju fått ett helt nytt liv! Eller hur?
    Jag läste om dig i Aftonbladets bilaga och blev helt förstummad. Du ha ju varit asduktig! Sjukt bra!
    Keep fighting!!

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);