20 januari 2011

Underbara människor!

 

Alltså, jag måste bara skriva att gud vad glad jag blir, det ramlar bara in nya mail hela tiden! Tack så himla mycket för att ni förlitar er på mig! Man blir så rädd att någon ska bli besviken på mitt svar, men jag gör så gott jag kan!

Glömde förresten att säga tidigare att jag har fixat med lite etiketter nu, så nu kommer jag fixa så att recept osv blir lättillgängliga. Kategorierna ser ni i högerspalten Ler

2 kommentarer:

 1. Jäklar vad duktig du är! Sånna människor som du är enormt inspirerande, hoppas att du kan nå ut till andra personer också! Det krävs styrka för att klara av det du gjorde, speciellt på så kort tid :)

  SvaraRadera
 2. Du är så grymt duktig! GRATTIS! Det måste kännas väldigt "stort"!
  Kom faktiskt in på din blogg via Aftonbladet och fastnade :)
  Blir lite avundsjuk faktiskt!

  Jag själv gick ner 21 kilo när jag var runt 16 år.
  Jag var så jävla stol över mig själv! Jag kände mig normal för en gångsskull! Jag gick ner från 83 till 62 kg.
  Nu är jag 20 och har gått upp igen.. Så i dags läget väger jag över 100. Jag har inte ens vågat väga mig, jag vill inte bli ledsen igen.
  Men jag VILL göra något åt det.
  Förra året försökte jag med viktklubb, men jag gick bara upp..

  Misslyckad och en "tjockis" självdiciplin känns det som..
  Jag handlar aldrig kläder, jag undviker att kolla mig i spegeln och det går ut över mitt och min sambos samliv..
  Så fort vikt kommer på tal någonstans försöker jag byta samtalsämne.
  Men det värsta måste vara skammen över att ha gått upp igen.
  Speciellt när jag träffar vänner som vet att jag gick ner så mycket förut.
  Jag vill inte gå ut men det hjälper ju inget.

  I flera månader har jag försökt komma på VARFÖR jag inte "kan" gå ner i vikt. Men jag vet inte riktigt, jag VET bara inte VAD jag ska äta! Jag försöker klura på det, vad som är nyttigt, vad jag går ner i vikt på men det känns som att allt jag äter är fel. Kanske jätte konstigt men ja, det är så mitt mat-tänk funkar tyvärr.

  Jag har funderat på alla slags dieter, LCHF men det känns inte som "jag". Men jag kan mycket väl byte ut all "light" till "äkta" grädde osv. Men då känns det inte som att jag kommer gå ner för att jag äter de fetare sakerna, även om jag själv känner att de "riktiga" sakerna innehåller bättre saker i alla fall.
  Men jag ska testa viktklubb igen, det känndes ändå bra där.

  Jag vet inte riktigt varför jag skrev allt det här, hoppas du orkade läsa :)
  Men GRATTIS igen till din viktnedgång!

  // Angelica

  SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);