17 januari 2011

En helg av tjugoårs-firande!

 

I lördags fyllde jag, som ni kanske förstått, 20-år. Jag hade inte en aning om vad som skulle hända på min födelsedag, det enda jag förstått var att några i familjen planerade något. Så – jag fick veta att jag klockan 18.00 skulle vara färdig för att bli hämtad och åka hem till gården. Väl där blev jag mäkta förvånad, där var personerna jag tycker allra bäst om, alla bröder, Per-Arne, Linda aka Hugo, Daniel, mamma, pappa, Johans flickvän, och såklart min egna älskling. Ler Senare, efter mat, skratt och lite alkohol blev jag bjuden på bowling. Efter bowlingen följde krogen.

Kvällen var fylld av mat, skratt och en himla massa onyttigheter. – Tror det resulterade i en av de onyttigaste helgerna under min viktminskning. Men, man fyller bara 20 en gång!

Jag fick så otroligt fina presenter, en hälsingering av äldsta brorsan Jimmi & Terese, av Mamma, Jens och Pappa fick jag ett Nintendo DSI XL, presentkort på Såfin, pengar och nästan det mysigaste av allt – alla gammelmormors recept som mamma sparat i många år! Av Linda och Daniel fick jag en enorm mjukis Hello Kitty! Skrattar 

Jimmi hade dessutom fixat en rolig sak åt mig – en förstoring av en bild på mig där jag håller upp gammeljeansen och man ser min viktnedgång, i canvas! Ler

Och så fick jag ju resan till Teneriffa av Alexander! Skrattar Rött hjärta 

Sen fick jag även lite andra småsaker, vackra blommor och en helskön kväll!

Så, nu vet ni, om inte annat, varför jag varit inaktiv i bloggen. Jag var inte direkt…pigg, igår. Blinkar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);