22 januari 2011

Fredasmys.

 

Efter en hel dag av rännande på stan och städande och flaxande hit och dit så fick jag tillslut en mysig fredagskväll med helg-synd och Alexander. Syndandet igår bestod av chips och dipp och passionsfrukt dricka. Mums!

Jag tänkte på det där med att jag säger att jag “syndar” fortfarande, men jag vet inte om det stämmer riktigt överens med det jag gör längre, för nu när jag nått min målvikt är det väl snarare så att jag “unnar” mig något, precis som vilken människa som helst? Men i mitt huvud sitter fortfarande mitt bantnings-tänk kvar och kanske ska jag vara glad för det? Jag kan berätta att jag efter festhelgen förra helgen då jag fyllde tjugo, efter massvis av dricka, chips, godis, tårta och både nyttig och onyttig mat vägde över 2.5 kg mer än min normalvikt. Igår, fredag, vägde jag 58.8 igen. Alltså, precis som förra fredagen. Det är otroligt skönt att veta att jag går ner igen, så fort jag börjar äta normalt. Min förbränning verkar vara grym. Och då har jag inte gjort mer än att rida några gånger den här veckan p.g.a. min halv-förkylning som suttit i i veckor nu.  - Men att jag vet att jag går ner gör ändå inte att det känns ens lite okej att någonsin “synda” mitt i veckan.

Idag ska jag åka med mamma till Valbo för att glo runt lite och mest mysa. Det är dags att jag gör mig i ordning nu!

1 kommentar:

 1. Hejsan.
  Läste om dig i Aftonbladet/Hälsa idag.
  WOW, Gratulerar till viktnedgången.
  Nu har du inspirerat mig att verkl sätta igång.
  TACK ska du ha för inspirationen!

  SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);