20 januari 2011

Aftonbladet!

 

Vilken rolig överraskning jag fick idag, tydligen är jag med på aftonbladets hemsida! Jätteroligt, och jag hade ingen aning om att jag skulle vara det!

Igår stressade jag ihjäl mig hela dagen och i princip somnade framför datorn medans jag skulle blogga. Ledsen för det! Får så dåligt samvete när jag inte “sköter” mig!

Har fått många förfrågningar om hur jag gick ner i vikt, och jag skrev min vikthistoria i början av min blogg, här är en länk till det inlägget http://ia.bogg.nu/2010/10/min-vikthistoria.html 

Jag gjorde helt enkelt  det bästa för en sund viktminskning, efter en kickstart med Sahlgrenska metoden, där man första veckan äter 1 kg bananer mån-tis, sedan mat efter schemat ons-sön. Andra veckan äter man ananas mån-tis, sedan mat efter schemat ons-fre osv. i fyra veckor. Efter denna månad åt jag lite efter GI metoden, mycket kött, grytor, grönt, ägg osv. men även fullkornris och fullkornpasta, nästan inget bröd, nästan ingen potatis osv. och så äter jag än idag och trivs tokbra med det!

Dessutom tränade jag såklart, stenhårt, i början med 6 kilometers promenader varje dag, simning och ridning. Idag motionerar jag genom att gymma, löpa och rida. Dock har

Ler

 

Jag har precis kommit tillbaks till skolan, har varit hemma på lunchen och smackat i mig gulaschsoppa med en klick Valio lätt crème fraiche och en knäckemacka med lite smör på. Så himla gott, jag verkligen älskar gulaschsoppa!

Ikväll skulle jag tro att det blir min absoluta favorit kycklingsallad från Hubbes i Edsbyn till middag, om jag får tag i nå slantar. Vi ska nämligen till storebror och mysa och titta på film ikväll! Hans Terese är på någon mässa, så han skulle vara ensam ikväll annars Ledsen

Jag ska försöka plugga lite nu. Jag älskar verkligen er som läser min blogg, ni är guld värda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);