18 januari 2011

Reseplanering.

Det börjar bli god tid för att planera vad som ska med på resan till Spanien, det är bara lite över en vecka kvar, helt sjukt! Jag börjar redan bli nervös inför flygningen, brukar inte må så bra när jag flyger Ledsen 

Sitter och filurar ner lite saker som kan vara bra att ha med sig, som olika mag-tabletter och värktabletter, solcreme osv. dessutom är jag på desperat jakt efter en ny bikini, de jag hade i sommras är stora! Igår var jag på typ alla tänkbara butiker på stan och frågade om de hade något kvar på lagret, på Kappahl träffade vi en skittrevlig tjej som var otroligt hjälpsam! Hon hämtade lite olika alternativ ur lagret som var kvar sedan sommaren, och till min stora lycka  hittade hon en brun med übermysiga mönster som var jättesnygg, hängde undan den och ska åka och prova den senare idag, hade inte riktigt tid igår, och jag hoppas verkligen att den passar!

Någon som har bra tips på saker man behöver ha med sig men kanske inte tänker på?

Nu ska jag pallra mig iväg till Vallsta och rida den lille Kim! Han är liten när man står brevid, men desto större att rida, känns det som iaf Blinkar 

På återseende!

Kläm!

2 kommentarer:

 1. Hej!
  kan inte du skriva och berätta hur du gick tillväga för att gå ner i vikt? kost och träning.

  verkligen jätte duktig är du! grattis!

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att få komma till soooooolen *vill också*

  Flygresan kommer gå bra, det är farligare att åka bil!

  SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);