20 januari 2011

Recept.

 

Måste bara få flika in att jag kommer bli duktigare på att lägga in recept igen, förr gjorde jag det ganska ofta. Jag lovar bättring, det är ju faktiskt riktigt roligt att lägga in recept. Men tyvärr är det även så att man, vad jag förstått, inte kan ha kategorier på blogger. Ska försöka fixa det så ni lätt kan komma åt gamla recept också Ler

10 kommentarer:

 1. Shit vad kul att du fixat allt detta på egen hand, vad glad jag blir för din skull!
  Du ser ut att må riktigt bra :-)
  HEJJA!

  SvaraRadera
 2. Grattis du är så himla duktig! Tro på dig själv & du kan göra vad du vill!

  Jag ser dig som en motivation att ta tag i min kost o träning.
  Nu till min fråga ibörjan förljde du ett matprogram & gick ner 12kg på en månad. Vad var det för matschema? La du upp ett eget? Hur tänkte du då?
  Kan du ge mer ex på dina matschema samt vilka tider äter du & hur???

  SvaraRadera
 3. Stort Grattis till din framgång! :D
  Själv är jag en tjej som har gått från 124 kg till ungefär 80 idag. Mitt mål är 65 så 15 kg till är ju en baggis! ;)
  Vi har all rätt i världen att sträcka på oss och vara stolta. Det är ingen lite prestation vi har gjort. Det är inte omöjligt!
  HEJJA oss!

  SvaraRadera
 4. Hej
  Hittade precis hit :) håller själv på att kämpa mig ner i vikt 13.9kg borta hittills :)

  såg även att du hade problem att göra egna kategorier men det ska gå på din blogg du lägger bara till "etiketter" i din menyrad och sen när du skriver ett inlägg så har du längst ner en liten ruta där det står etiketter. skriv in ett valfritt ord tex. recept så kommer inlägget automatiskt till en kategorin :) om du fortfarande får problem kan du höra av dig så ska jag försöka hjälpa dig bättre :)

  SvaraRadera
 5. Läste artikeln om dig i Aftonbladet och ville bara kika in och säga "WOW!" Så himla imponerad av vad du åstadkommit, otroligt duktigt jobbat! Du är en inspiration och jag måste säga att det känns så himla roligt att se att man kan fixa en sån stor livsstilsförändring själv och utan stora medel. Grattis!

  SvaraRadera
 6. Oj! du måste vara så stolt,
  Blev väldigt imponerad av dig!

  Jag håller också på att gå ner i vikt, dock bara några kilon men saken är den att de inte händer nå och jag börjar snart tappa lusten helt,
  kan inte du ge mig råd och tips?

  maila mig gärna på rattmuff88@hotmail.com

  Om du skulle ha tid för de,
  kram!

  SvaraRadera
 7. Måste bara få ge dig ett jätte grattis! *gör fingervågen*
  Ska läsa lite vidare på din blogg :)

  SvaraRadera
 8. Jag, precis som du tidigare ligger på över 100 strecket och jag klarar uppenbarligen inte av en viktnedgång på egen hand. Har testat 1000 grr de senaste åren och precis som du så har jag varit överviktig så länge jag kan minnas tyvärr, precis som du så fick det följder i skolan och med människor runt omkring mig.
  Jag ber DIG därför om hjälp med det schemat som du själv startade med.
  Skulle du kunna skriva ner ditt schema från dag 1 när du började och hur du åt den första månaden och skicka till mig så vore jag dig EVIGT TACKSAM.
  Känns som det inte finns något jag inte testat (förutom ditt sätt tydligen) så jag behöver verkligen din hjälp.
  För var det enbart för min egnen skull men idag har jag även barn som jag vill finnas för på alla sätt och vis och som det är idag har jag inte kroppen/orken till det.
  Camilla_Jakobsson@hotmail.com är min mejladress.
  Jag kommer vänta på svar från dig och jag HOPPAS för allt vad jag kan att du har tiden att hjälpa mig för jag behöver verkligen någons hjälp. Någon som själv har lyckats och vet vad jag går igenom!
  Jag ber dig verkligen.

  Stort grattis till dig tjejen. Hoppas jag kan lyckas lika väl som du med hjälp ifrån dig och ditt sätt...

  SvaraRadera
 9. Guuud, vad du är duktig! Fantastiskt!
  Hur höll du motivationen?

  SvaraRadera
 10. Gör som Emelie skriiver ovan, eller så kan du göra så att du lägger till "sidor". Då kan du göra en som heter recept så hamnar den längst upp under din header :)

  SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);