20 januari 2011

Ni är helt underbara!

 

Jag har fått en helt otroligt respons idag, är så otroligt glad och känner att jag verkligen egentligen inte förtjänar all denna uppståndelse! Skrattar

Jag har fått så många olika mail, och jag får nya hela tiden. Jag ber så mycket om ursäkt till er som har fått vänta på svar, och ni som skickat idag – jag loovar och svär, jag ska svara på allas mail! Mitt schema måste jag skriva in på datorn då jag bara har det på en gammal utskrift sedan min mamma använde det för 20 år sedan! Ler

Många frågar min vart jag får min motivation ifrån, hur jag kom igång, vad som sporrade mig.

Jag gav helt enkelt upp – med att leva ett liv som jag inte ville leva. Jag kände att jag var tvungen att förändra mig, jag åt mer och mer för att jag mådde dåligt – för att jag åt. När jag insåg hur det var gav jag mig f*n på att jag skulle lyckas. Motivationen höll jag uppe genom att jag helt enkelt vägrade ge upp, jag tvingade mig själv första veckorna, men så fort man såg resultat på vågen sporrades man bara till att fortsätta!

Har nyss kommit hem från brorsan i Edsbyn efter en mysig filmkväll. Vi tittade på nya Robin Hood filmen, den var helt Okej, men inte riktigt min typ av film! Ler

Och det blev som jag skrev tidigare – kycklingsallad från Huberts i byn, så gaalet god, jag älskar den och skulle lätt kunna äta den varje dag. Kycklingen är nystekt och alldeles varm när man får den. Underbart!

Så idag har jag ätit smoothie, två knäckemackor, gulaschsoppa m. creme fraiche och kycklingsallad. Massa gott, och nyttigt! Skrattar

 

Jag hoppas ni vill fortsätta läsa min blogg! Alla gör mig så otroligt glada! Skrattar 

Mina påsar under ögonen talar för sig själv – jag är trött och sliten! Ska kolla genom lite mail nu, sen sussa!

 

Snapshot_20110120_1

1 kommentar:

 1. Hej!
  Vad du är duktig!
  Jag ska följa din blogg, du ska få bli min inspiratör!
  Jag är 45 år och väger alldeles fööör mycket.
  Jag kan det mesta om vad jag ska äta för att gå ner i vikt och hur jag ska träna, men det sitter i huvudet!!! Jag håller på ett tag sen faller allt och jag ramlar in i gamla ovanor igen!
  Hur motiverade du dig? Har du några konkreta tips!
  Mvh Mimmi

  SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);