30 december 2010

Frullkost.

 

Satt precis och tuggade i mig en “Vital”-bröds skiva med lite julskinka på. Jag måste säga att man blir otroligt mätt på bröd som det är riktigt mycket fibrer i. Det är undefär samma sak med fullkornsris och fullkornspasta, det smakar mycket mer och gör dig mätt fast du tar mycket mindre mängd.

Har åter igen funderat på hur jag ska göra med min header på bloggen. Har kommit på en idè som jag tycker är lite smårolig. Men jag vet inte. Vi får se!

Snart ska jag i alla fall ta med mig min lilla digitalkamera med de nya batterierna och åka till Vallsta och rida. Tänkte försöka fota Kimmen, så ni får se vad det är för filur jag hela tiden pratar om! Ler 

Ska ner en sväng på stan först bara, så nu ska jag göra mig i ordning!

1 kommentar:

  1. Spännande med en ny header! Hoppas fotona blir bra också. Krams

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);