31 december 2010

Ute på tur.

 

Sitter inklämd bakom min pappa som kör, det är lite trångt, lite hickigt att skriva, lite mer spännande att skriva än när man sitter vid ett skrivbord alltså Blinkar

Vi är på väg till Gävle, Jens, jag, mamma och pappa, såhär på nyårsafton, men jag menar vadå, varför inte shoppa på nyår när man ändå inte har bättre saker för sig på dagen? Skrattar Det här kommer bli den lugnaste nyårsaftonen på evigheter, och då är det ändå  alltid lugnt på nyår, men i år ska Alex och jag vara ensamma hemma i lägenheten, äta oxfile, dricka pommac på tolvslaget, äta gotta och mysa, det kändes mer rätt för oss än att festa bort hela kvällen. Mmyes!

Som det verkar nu hinner jag inte med att träna idag heller, när vi väl kommer hem från Gävle har gymmet förmodligen stängt, tror nästan bara att de har öppet till 13 el. 14.00 idag. Imorgon har de helt stängt om jag inte minns fel..

I morse när ja skulle fixa håret så valde jag mellan att tvätta det eller inte, valde att inte göra det, vilket jag ångrade senare då jag insåg att det var inte så rent som det kändes – och väldigt svårt att komma överens med. Det fick bli en väldigt improviserad uppsättning.

 IMG_0180

 

IMG_0174

 

Nu börjar ett smått illamående krypa över mig, dags att kolla på vägen en stund!

 

Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);