30 december 2010

Sit-ups.

 

Det fick bli kvällens träning, gjorde inte speciellt många, är inte speciellt taggad till att utföra någon speciell träning idag faktiskt.

Jag tänkte på en sak tidigare, mamma var ute och for och kom förbi på vägen här nedanför med min kamera, som jag sprang ner och hämtade, ner till vägen härifrån är det kanske 100 meter, på vägen dit är det nedför, hem, uppför, jag springer utan problem både ner, och tillbaks. Samma tid, för ett år sedan, hade det varit en omöjlighet – det är såna tankar som får mig att tagga till att fortsätta köra på och kämpa för att hålla min vikt, men vissa dagar – som idag, känner man att Nä, idag orkar jag inte göra något alls, idag vill jag bara mysa. Dessutom har jag ju redan ridit ett bra tag idag. Här är förresten Kim – hästen som aldrig slutar förvåna;

IMG_0162

IMG_0163

 

När jag säger att han aldrig slutar förvåna syftar jag på att han inte är helt pålitlig när man rider – han ser spöken överallt och är rädd för hö-tussar på vägen.

Dagens dagens-lista

Dagens;

Frukost; Vitalbröd med julskinka

Lunch; Wiernerkorv m. tomater

Middag; Kyckling, curry, ris.

Händelse; Att rida Kim, det är alltid en ny upplevelse!

Låt; Alanis Morrisette – You oughta know.

Imorgon blir det en snabbis till Gävle/Valbo med mamma och pappa Ler Nu ska jag sof(f)ta i soffan med A.

 

Rött hjärta

1 kommentar:

  1. You oughta know - en av världens bästa låtar! Perfekt att lyssna på när man är arg. ;)

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);