28 december 2010

Kommentera mera!

 

Bli så löjligt glad varje dag när jag blippar in på bloggen och ser att någon kommenterat. Det ger hela bloggningen en pepp och man känner mer för att blogga!

Jag har precis stoppat i mig lite frukost, en julknäckemacka men julskinka på. Måste säga att vår julskinka blev tok-god i år! Jag gjorde den helt själv, från grunden! (Med lite hjälp av mamma kanske) Blinkar

Nu sitter jag i soffan, med mina nya, underbara Hello Kitty hörlurar som jag fick av älskling i julklapp, och lyssnar på you and me song. Myspys! Alexander börjar klockan elva, då ska jag dra till Vallsta och rida Kimmen, var ett tag sedan nu, har haft så mycket att göra heela tiden.

Det påminner mig om att jag skulle behöva skaffa uppladdningsbara batterier så jag kan släpa med mig min digitalkamera överallt igen, det är lite krångligt att släpa med systemkameran överallt, i stallet osv. dessutom måste jag ju ha kameran med mig till Teneriffa i januari!

Nu ska jag tvätta håret, sen klä på mig Ler 

Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);