29 december 2010

Batterier.

 

Idag är en sådan dag som jag totalt älskar – jag klev upp tidigt för att träna med världens bästa flickvän (höhö) Hugo, för att sedan dra iväg till Vallsta och rida Kimmen, han var pigg som en jäkla galning. Sedan gick jag, Alex, Jimmi, Terese och mamsen ner på stan för att kolla runt lite i rean, hittade inget roligt alls dock, men trevligt umgänge hela dagen, en myskväll med älsk och god mat hela dagen! Skrattar

Förresten, min kropp chockar mig, efter julhelgen, och en massa dagar av gottgott nu och då, väger jag mindre än jag gjort hitills – 60.7! Riktigt skoj, och skönt att veta att inte varje liten sak jag stoppar i mig sätter sig på kroppen! Ler

Igår beställde jag batterier till min digitalkamera, och fick dem idag, så nu kommer det bli bilder så det står härliga till, de sitter på laddning nu!

Träningspasset, som var Zumba, var faktiskt inte speciellt roligt, jag blev förvånad över hur tråkigt jag faktiskt tyckte det var, det som var tråkigast var nog att jag inte kände mig det minsta ansträngd – det var helt enkelt inget för mig.

Dagens dagens-lista;

Dagens;

Frukost; Ett äpple och en solrosbröd-skiva med julskinka.

Lunch; Biff med bambuskott och champinjoner

Middag; Pölsa! Var jättelänge sedan, gott Ler

Händelse; Att rida Kim, han var pigg som tusan! Ler

Låt; Regina Spektor – Samson

Snapshot_20101214_1

1 kommentar:

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);