27 december 2010

Blogguppehåll.

 

Jag har haft blogguppehåll under julhelgerna, och ber om ursäkt till er som följer min blogg. Men det har känts sådär att driva en blogg om vikt, träning och hälsa under en helg som denna. Jag, och förmodligen många andra, slarvar med maten. Jag låter mig själv göra det enbart pga. att det är en gång om året, det finns 11 andra månader om året då man kan banta, träna och leva sunt. Dock har jag försökt hålla undan så gott som möjligt, har inte ätit potatis, en massa bröd osv. Men jag har inte tränat på många dagar nu, hemskt! Därför ska jag när jag kl 10 har slängt i tvätt i maskinen kila iväg till gymmet och springa en bit, vi får se hur långt det blir!

Igår var vi (jag, Jimmi, Jens, Terese och Alexander) ute och åkte madrass och tefat på grustaget nedanför mamma och pappa. Riktigt roligt när man väl fått upp ett spår, men med tanke på att det snöade över en halvmeter under dagen igår så tog det ett tag innan spåret blev fint, och det tog ett tag att gå dit också, med tanke på att vi var smarta nog att gå genom skogen. Mehe Skrattar Så där fick man ändå bra motion! Jag tänkte flera gånger under tiden vi gick/var där och åkte, att “För ett år sedan hade jag aldrig orkat det här!” och det är så sant. Jag hade aldrig orkat gå genom skogen, och inte heller springa upp med madrassen för backen.

Vad fick ni i julklapp? Tänkte fota mina sen och visa er, Mrr, I love em!

Nu måste jag sortera tvätt!

Kläm!

1 kommentar:

  1. Jag fick presentkort på böcker, en halsduk, en inomhustermometer och en paradisask! Så jag är nöjd!

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);