2 december 2010

Påpylsad.

Har varit på stan och ränt en stund. Täckbyxorna är på idag kan jag ju meddela! Var in på intersport och provade nya täckbyxor, de jag har nu är nå gamla efter någon brorsa eller så som mamma hittade i något skåp. Hittade ett par rosa, i 150cl, helt perfekt! Samma byxor kostar dubbelt så mycket i vuxenstrl. lämpligt att vara en liten pärta ibland!

Just nu sitter jag väl och funderar på vad jag ska göra, om jag ska ta mig ut till stallet och stöka och göra allt klart till hästarna så jag slipper det senare när det blir ännu kallare. Just nu är det runt -17-18 skulle jag tro. Men det är mysigt också, klär man sig ordentligt, och viktigast av allt - har ordentliga skor, så slipper man faktiskt frysa för det mesta.

En av de mysigaste sakerna i juletid tycker jag att är att pluffsa runt i ett par sköna tofflor, mysiga kläder, tända en massa ljus och lyssna på sin favoritmusik. Och dricka varm choklad förstås. Det finns faktiskt chockladpulver som inte är riktigt lika onyttigt som vanligt chokladpulver - O'boys fiberchokladpulver. Och den smakar precis lika gott som vanlig O'boy! :D

Nä, nu ska jag gå ut till mina isiga små pollar! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);