29 november 2010

Härliga vinter…

 

Nu på morgonen när jag egentligen skulle brukar sticka till gymmet och löpa visade termometern –19.9, det kändes som om det inte skulle vara värt att åka dit, löpa och bli svettig och sedan gå ut med blött hår, åka hem och duscha, sen inte tina upp på hela dagen. Huva! Kom även på att jag inte vet hur det blir med träning ikväll, ska ju på första träffen på Monté kursen. Hoppas jag hinner träna iaf Ler

Vad klär man på sig en sån här kall dag utan att frysa ihjäl eller se ut som en Michelingubbe? Jag vet inte, jag testar med ett par tjockare strumpbyxor, svarta jeans i strl för stor ovan på dem, en vit farfarströja+topp och en tjock mysig brun björntröja (vet inte vad de kallas – en tjock, mysig “lurvig” tröja)

Köpte igår en annan smak av verums hälsofil för att testa den – med smak av skogsbär. Den var helt okej, men inte alls lika mumsig som vaniljpassion!

Ska försöka bli varm nu (ja, jag fryser redan) innan jag ska gå till skolan, får väl typ…hoppa hopprep. Haha, nä, jag vet inte. En annan sur sak är dessutom att kupévärmaren och motorvärmaren var inställd på avresetid 07:20, det betyder att även bilen kommer vara kall när jag kommer till garaget!

I hope I’ll survive!

Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);