4 december 2010

Box.

 

Var på Box’n’fun med Alexander i morse. Blev så illamående att jag var tvungen att gå ut precis innan det var slut. Nu känns det bättre igen. Det är helt fantastiskt väder ute! Ca –10, sol och det gnistrar överallt! Härlig vinterdag. Typiskt Pimpel-dag (fiske alltså, inte pimpling av något annat Blinkar)

Nyss ringde en kille som presenterade sig som “Pontus, Fotograf för aftonbladet” så på måndag klockan 11.00 ska jag bli fotograferad. Gah, vilket hemskt dilemma vad man ska ha för kläder!

Alexander och jag håller på att baka Lussebullar nu, det är helgens synd Ler Ska bli gott med en lussebulle! Har inte tyckt om lussebullar innan, men vid jul förra året började jag tycka om det.

Nu ska jag springa och kolla hur det går med degen!

Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);