2 december 2010

-20 och klarblå himmel.

 

Är det inte orättvist? Varför kan det inte vara +20 och klarblå himmel istället? Vad härligt det vore att packa ner en burk med jordgubbar, kanske en färsk ananas, grillad kyckling och en himla massa isvatten. Och åka till stället jag älskar att vara på på sommaren – stranden. Sverige i all ära, men inte när det är vinter och –20 grader ute. Förra året, och alla år innan det, så har jag haft bättre isolering kan man säga, mehehe Skrattar Men i år fryser jag så himla lätt, det är kallt överallt! När jag vaknade idag hade jag dubbla täcken på mig, det var helt lagom tyckte jag, trots att vi har 20 grader inne!

Jag är så himla lycklig över att jag har fått världens bästa present i förskott av Alexander – en vecka på Teneriffa, mitt i kallaste vintern. Helt underbart! Den 30e Januari, två veckor efter min födelsedag drar vi härifrån!

Även jag behöver lite motivation ibland, och det hjälper era kommentarer till med, jag älskar era kommentarer. Även om det inte är så många än, så är det jätteroligt med de jag får. Ler 

Jag sitter och funderar på frukost, ska jag göra smoothie? Det var så läänge sedan, samtidigt känns det som ett himla kallt val av frukost en sån här dag. Jag kanske får nöja mig med en liten slurk Hälsofil ändå.

Jag tittade precis ut genom fönstret och såg att min hibiskusblomma har slagit ut nu. Måste ta en bild, den är nämligen inte som en helt vanlig hibiscus!

DSC_0313

Jag vet inte varför den ser ut såhär, har inte hittat bild på något liknande på nätet heller, någon som vet?

En vanlig hibiscus ser ut såhär; http://www.naturephoto-cz.eu/pic/sevcik/hibiscus--hibiscus.jpg 

Nu ska jag göra mig någon slags frukost! Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);