3 december 2010

När mörkret letar sig in....

Så tänder jag lampan!

Kom hem från Per-Arne för en stund sedan, han ringde och sa att han blev hemma trots allt, men vi åkte upp och hälsade på en sväng ändå. Köpte grillad fläskfile och tomater och saltgurka och åt lunch tillsammans med Per-Arne och mammsen uppe i Vallsta :)

Alexander slutar klockan 17, då ska jag hämta honom på jobbet och dra iväg och träna på en gång! Skönt att ha det gjort tidigt på fredagarna så kan man bara slappa och nörda Stargate Universe resten av kvällen ;)

Längtar riktigt mycket tills på måndag måste jag säga! Länge sedan jag längtade så mycket till något. Hästarna var min livsstil innan jag gick ner i vikt. Det är klart man saknar, och längtar efter att återigen ta upp det man hela livet sysslat med. Även om jag hela tiden under bantningen haft mina hästar och ridit P-A hästar då och då blir det aldrig samma sak. Men på måndag är det Back in Business som gäller, och fullt ös på hästfronten!  

Nu har jag precis stoppat i mig mitt mellanmål - 4 små tomater och lite örtsalt, yummie! Nu ska jag dra ner på stan och köpa julklapp åt Alex! :)

Skolavslutningen i 6an, blev hämtad med häst och vagn. Här var Gutten minsann ung och rapp! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);