1 december 2010

Massa nya ridsaker.

 

När man får en chans (anledning) att handla en massa saker när man inte har haft det på ett tag kan man helt enkelt inte låta bli! På kursen på måndag behöver man en massa saker, typ lite nya saker till sadeln m.m. och idag har jag shoppat kan jag ju säga. Bränt en massa pengar, men på saker jag verkligen vill ha också! Då är det värt det.

Sitter och är nöjd och glad efter att ha kört ett skönt träningspass, nackdelen var dock att alla vettiga uppvärmningsmaskiner var upptagna. Typiskt! Men jag tränade iaf enligt mitt underkropps-schema, så magen/ryggen och benen fick sig en rejäl genomkörare. Sammanlagt 7 olika övningar, varje övning 15 gr tre gr. Ler 

Linda messade och frågade tidigare idag om jag ville följa med och sola, men jag mitt klant glömde att svara, sen skickade hon igen, precis när vi skulle iväg och träna, så då blev det ingen solning. Det får bli en annan gång Ler

Förresten! Jag har glömt att nämna en lite rolig sak, jag smygvägde mig igår, fast det inte var vägdag! 61,4. Mehehe! Alexander säger att jag snart bara är som en liten fluglort!

Det är helt otroligt, jag är så otroligt lycklig över att jag lyckats, har nog aldrig (egoistiskt nog) varit mer stolt över någon än vad jag är över mig själv nu!

Här är woken vi åt igår, innan jag hade pytsat i nudlar. Och nu har jag fått hem min systemkamera igen (den har sått hos mamma) så nu kan jag börja uppdatera lite bättre med recept ´+ bilder igen.

 

IMG_0116

 

Kollade igenom ett gammalt minneskort, hittade den här bilden på mig och Hugo-älskling. Den gör mig så glad!

Fina människa;

IMG_0107

Förresten, jag saknar min labret! Å Hugo såklart! Har inte träffat na på flera dagar!

Dagens dagens-lista

Dagens;

Frukost; Verum hälsofil Skogsbär

Lunch; Wok som var över från igår

Middag; Kyckling med någon burk curry från ica och fullkornsris

Händelse; Att fixa en massa (tre) nya saker till ridningen!

Låt; Do they know it’s christmas – Band Aid

 

Kläm på er!

2 kommentarer:

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);