2 december 2010

Mitt i naturen.

 

Har precis kommit hem från träningen. Det känns som om jag ska bli sjuk igen. Kände mig konstigt illamående och konstig igår efter/under träningen ikväll. Samma sak idag, fast idag var jag dessutom snuvig/täppt i näsan. Efter ca 1.5 km jogg på bandet var jag helt slut. Så då gick/joggade jag i ca 2.6 km.

Nu sitter jag och tittar på Mitt i naturen, det är någon slags tittarfilms tävling tror jag. Just nu är det en film på en varg som har fastnat på fel sida viltstängslet, det är inga små djur det där!

-22.3 ute nu. Nu får det väl snart räcka va? Tror jag ska slänga mitt lilla skal i ett hett bad med min nya tidning. På tal om tidningar förresten! Pratade med Aftonbladet-tjejen i nästan en timme idag. Nu ska jag bara vänta på att en fotograf ska ringa upp mig så ska jag fotograferas och kommer vara med i tidningen Kropp & Hälsa den 6:e Januari 2011. Ler Riktigt trevlig tjej som intervjuade mig, och riktigt spännande att vara med i en så stor tidning!

Nä, jag tror minsann det får bli ett bad nu.

Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);