29 januari 2011

Tidig kväll, tidig morgon.

 

Ska alldeles strax gå och sova, för sista gången i min egen säng, på en vecka. Ska försöka se till att sova några timmar innan vi ska åka vid tre, halv fyra. Tänkte bara önska er en skön vecka och så hör jag kanske av mig med något litet inlägg från Teneriffa om det finns möjlighet!

 

Ha det bäst underbara läsare!

 

Stor KLÄM!

7 kommentarer:

 1. Är otroligt imponerad utav dig! Kämpar med samma sak som du har lyckats med men har inte alls kommit igång! känns inte som o jag vet hur jag ska börja,men nu har jag fått lite tips utav dej!
  Hoppas att du har en bra resa & att du njuter till fullo!
  Kram på dej

  SvaraRadera
 2. Du är helt fantastisk! Hur har du gjort? Lär mig? jag försöker så..men det går fasen inte!!!

  SvaraRadera
 3. Hittade precis din blogg via en artikel på Aftonbladets hemsida.
  Satte mig och läste igenom en del inlägg.
  Måste bara säga en sak - HERREGUD vad jag beundrar dig nu!
  Du verkar så snäll, glad och väldigt målmedveten! Inget gnäll eller tjafs om hur du "är fet och ska sluta äta helt" som man kan läsa på så många andra bloggar, utan istället har du en bra och hälsosam taktik!
  Jag blir så inspirerad av dig.
  Alla borde få chansen att läsa din blogg.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag håller med föregående skrivare som kommenterat... Är mycket imponerad! Å så fin du är! Ska fortsätta läsa å förhoppningsvis själv bli motiverad till att ta tag i mitt liv... =)
  /Erika

  SvaraRadera
 5. hej :) ville bara säga att jag tycker du är grym som har lyckats så bra med att gå ner i vikt!

  SvaraRadera
 6. Jag behöver din hjälp, i somras hade jag motivationen, jag gick ner ungefär 12 kilo. Jag hade ALL MOTIVATION i världen. Jag har inte det längre. Har nu gått upp hälften och vill bara ner i vikt igen. Men jag har ingen motivation. HUR ska jag göra för att hitta motivationen igen. Min målvikt är 63 och jag har bestämt mig för att nå den tills sommarn. MEN HUR? Jag vet inte vad jag ska göra? Det är hemskt.. har du några tips?

  SvaraRadera
 7. grattis måste jag säga:) starkt gjort av dig att gå ner så mycket helt på egen hand.
  MVH MISha

  SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);