29 januari 2011

Semesterstress?

 

Konstigt uttryck, det där med semesterstress. Haha, jag har varit extremt dålig på att blogga senaste dagarna, men det skyller jag faktiskt på att jag har haft fullt upp att göra hela tiden med att fixa allt som ska göras innan vi åker i natt. Sen så har jag faktiskt tagit semester från allt som har med träning, mat och…allt att göra.

Känner att den här veckan ska bara vara just det, semester, jag ska inte ha nå tvångstankar om att jag inte kan äta vissa saker och blaha, blaha. Inte den här veckan, av alla! Jag har 51 andra veckor om året som jag kan fokusera runt min vikt. Därför tar jag en semester nu, från min “livsstil” precis som alla andra tar semester. Och jag är inte rädd att gå upp ett par kg under semestern, för vem gör inte det på en semester? Jag vet att det försvinner igen när mina normala vanor återkommer.

Så nu ska jag packa det sista i min necessär, göra i ordning kläderna som ska på i natt när vi åker, packa det som jag inte packat i stora bagaget och handbagaget.

Teneriffa, here we come!

 

Förresten, jag fick en fråga här om dagen som löd “Har du bytt namn från Julia, varför isf?”

Ja, jag har bytt namn, men det är lika många som kallar mig Julia fortfarande. Jag bytte mest som en rolig grej, jag har ju alltid, delvis kallats för Ia. Så mig kvittar det om någon kallar mig Ia eller Julia nu också, de flesta som känt mig länge kallar mig Julia. (Förutom de som alltid kallat mig Ia, förstås) Men Ia är ett lämpligt namn!

 

Och några har frågat om jag inte kan lägga upp en bild på hur jag såg ut precis innan viktnedgången, tyvärr har jag ingen, var så dum så jag tog ingen heller. Men jag har en som togs kanske ett halvår innan.

 

IaFöre1

 

IaFöre2

3 kommentarer:

 1. Hoppas du får en alldeles underbar semester!
  Idag har jag börjat med Sahlgrenska...har peppat mig i över en vecka genom din blogg. Än så länge känns det bra.

  Mimmi

  SvaraRadera
 2. Ville bara gratulera till en superbra prestation! Vilken resa! Gick själv ned över 30kg under 2010, sa jag vet vilken omställning det är och jag kan tänka mig att du mar hur bra som helst idag :)

  Än en gang - grattis!

  SvaraRadera
 3. du var himla fin innan med ju;)

  SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);