26 januari 2011

Dagen onsdag.

 

Känner mig otroligt oinspirerande idag Men en sak ska jag erkänna – jag har varit onyttig i flera dagar, fy på mig! Fast, inte så mycket fy ändå. Har tänkt såhär – jag ska åka till Spanien i en vecka och vill inte tänka en tanke på vad jag ska äta eller inte på min semester, så jag tänker äta vad jag vill i spanien och starta om på nytt med all träning och äta min vanliga mat när jag kommer hem igen. Semester är ändå semester, så då lämnar jag allt vad skola, bantning, träning och vardag heter, och har SEMESTER! 

Jag är trots allt inte speciellt orolig över att de få eventuella kilon som jag skulle gå upp inte försvinner igen, med tanke på att jag kommer återgå till det gamla vanliga när jag kommer hem igen Ler

1 kommentar:

  1. Jag måste bara fråga...har du bytt namn från Julia? Varför isf?
    /Bäcke, gammal klasskompis.

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);