24 januari 2011

Försnyyld.

 

Jag var hem på lunchen för att kolla hur det var med Alexander som stannade hemma från jobbet idag. Han hade inte ens vaknat. Typiskt att han ska bli superförkyld när vi snart ska åka. Fattas väl bara att jag också blir smittad, kommer säkert lagom till helgen.

När jag har slutat i skolan så ska jag träffa Lisa på stan, hon ska göra en intervju om mig, det är något skolarbete som hon håller på med.

Känner inte Lisa så väl men hon verkar vara en söt & trevlig tjej. Ler

Bild jag hittade från julbordet på skolan, när vi kom på den idén att vi skulle pyttsa över alla onyttigheter till mig och jag skulle se syndig ut! Blinkar

 

DSC00079

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);