23 januari 2011

Solkrääm!

 

Tog en paus i mitt mailskrivande och följde med mamma ner på Åhlens. Där shoppade jag loss på saker jag ska ha med mig till spanien.

Det blev en Hawaiian tropic tanning oil spf 2, en Hawaiian tropic body butter, en hawaiian tropic after sun och en liten reseflaska med Åhlens egna duschcreme och bodyscrub. Dessutom köpte jag nytt shampoo och balsam. PHC shampoo för brunetter, inte testat det förr, men alla andra PHC produkter jag testat är helt underbara! Skrattar 

När jag solar i Sverige brukar jag inte ha någon SPF alls, men jag tyckte jag skulle ha lite skydd utomlands iaf (SPF 2 meehehe) Hawaiian produkterna är helt oslagbara och doften av cocos gör att man nästan vill äta upp dem! Mums!

Hur ska jag klara av att inte blogga på en hel vecka? Får hoppas att det går att skicka någon bild genom mobilen iaf. Hoppas att inte mina trogna läsare försvinner när jag tar semester Blinkar

Om en halvtimme slutar älskling, då blir det till å göra kycklingwok hemma hos mammsen och pappsen. Recept dyker förmodligen upp! Skrattar

2 kommentarer:

  1. Du MÅSTE ha mer i spf när du åker ner!
    Lova!

    SvaraRadera
  2. Du är himla duktig som gått ner all vikt men du kommer att skaffa dig hudcancer istället. solens strålar är farliga, speciellt när du inte har något naturligt skydd sedan innan. Att gå och sola utan spf 30 och sedan gå och sola igen för att du fick konstiga märken är som bäddat för hudcancer. Du har ju räddat din kropp från massor av sjukdomar men du måste inse att alla rapporter om hudcancer också kan drabba dig. Min syster har haft hudcancer och mängder av andra människor som solade utan spf under det glada brunhetsande 80-talet. Hawaian tropic är en pridukt från 80-talet. så snälla, smörj in dig för guds skull! du verkar ju vara en sån förnuftig tjej annars..Ha det så kul på resan och ta hand om din hud!// Emma

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);