23 januari 2011

Kväller!

 

Jag passar på att blogga en sväng nu, innan det blir för sent och jag somnar igen.  Blinkar

Har precis stoppat i mig en mumsig blodapelsin..är det bara jag som gillar blodapelsiner bättre än vanliga apelsiner? Det kanske kan bero på att de oftast är lite surare, jag gillar’t!

Blir så otroligt lycklig över alla mail och kommentarer jag får genom bloggen. Jätteroligt! Jag hoppas att ni fortsätter läsa och att ni säger till om det är något Blinkar

Jag måste berätta något roligt.. Jag ska ju åka till Spanien nästa helg, och för att inte komma dit och vara superblek och känna mig 100% obekväm i min bikini så tänkte jag sola någon gång innan vi åker. Så jag stack och solade en lite stund tidigare och klev ur solariet, nöjd och glad för att det var så skönt. Tittade i spegeln och såg något konstigt ovanför troskanten, då hade jag…hrrm, en rosett som inte är så liten, på mina trosor, som vikt upp sig och gett mig en otroligt ofin markering i svanken. Så nu måste jag sola bort den också! Haha. No more panties in the sun-bed!

Åt, som jag skrev tidigare att jag skulle göra, kycklingwok, hemma hos mammsen å pappsen. Det är otroligt enkelt att göra, och nyttigt!

Använder ca 4 kycklingfileér till 6 pers.

4 msk kinesisk soja, 1 tsk sambal oelek, wokkrydda, whole weat nudlar, hemköps asiatiska wokgrönsaker.

Strimla kycklingen, stek den i lite olja/kokosolja

Koka nudlarna tills de är mjuka.

När kycklingen är nästan färdig, häll över lagomt mycket grönsaker (beror på hur mycket man föredrar själv, jag använde ca ½ påse till det jag gjorde ikväll.)

När grönsakerna är mjuka och kycklingen är färdig, pyttsa över nudlar, wokkrydda, soja och sambal oelek. Ha hellre i för lite soja och kryddor först, smaka av och tillsätt mer om det behövs.

Wokkrydda går att hitta i sånadär små kvarters butiker där de säljer utländska artiklar. Det går även bra att mixa egen krydda med tex piffi allkrydda, lite salt, vitpeppar och ev lite anis, och lite sånt. Exprimentera! Det gör jag varje dag Blinkar

 

Nu ska jag bada och läsa min bok! Mhm, jag älskar att bada!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);