31 oktober 2010

Vilken helg det blev!

 

Igår hade jag verkligen fullt upp hela tiden, öppnade inte ens datorn. När jag vaknade så åkte jag direkt hem till mamma och pappa för att börja hjälpa mamma med iordningställande av festen. De hade hyrt en timmerstuga i söräng där vi skulle hålla till.

Alla utom jag och åkte till Söräng vid tre, jag hämtade födelsedagsbarnet och brorsan hemma hos dem. Anna, som hon heter, hade blivit påtvingad pappas verkstads-overall, ögonbindel och skoterstövlar som var 10 storlekar för stora! Mycket nöje! Blinkar När de kom in i bilen satt jag helt tyst, hon hade ingen aning om vem som körde, vart hon skulle eller någonting. Vi hämtade upp Alexander på jobbet och även han höll tyst. Nu bar det av mot söräng! Jag körde som en liten vettvillig och tutade och tvärnitade, styrde an hit, an dit, allt för att skrämma upp Anna lite extra. Det roligaste var nog att hon hade städat och fejjat, gjort smörgåstårtor, bakat, fixat ALLT hemma. För att sedan kidnappas! Skrattar 

För att göra en lång historia kort, vi kom till söräng, det dracks sprit, någon blev lite för full, det blev en kort, intensiv och rolig fest!

Senare drog Alex, jag, Hugo och Matilda vidare till ett Helloweenparty, det var dålig stämning på festen vi kom till, så vi åkte vidare till Ew, en kompis till Hugo, där var det fart och fläkt och underbar stämning! Det blev en rolig kväll och även om vi var de enda utklädda där så tror jag att ingen brydde sig så mycket om det. Kul var det iaf! Ler 

Nu ska vi kolla på en film, får se om jag håller mig vaken, är lite sliten! Ler

Åh, måndag imorgon, ny vecka, nya tag! Längtar.

Kram

1 kommentar:

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);