1 november 2010

Underbara måndag, och radio Gävleborg!

 

LOV! Började med att sova till nio, då ringde mamma och väckte mig och frågade om jag inte hade varit och tränat idag. Men näe, inte än, sa jag. Pratade med mamma en stund, sen slängde jag på mig träningskläder, gjorde klart en smoothie så jag bara kunde äta när jag kom hem, då ringde mobilen igen..”Hej! Jag heter (kommer inte ihåg namnet) och ringer ifrån Radio Gävleborg, vi har fått ett tips om att du har gått ner en massa i vikt och har en blogg, vill du vara med i radio?” självklart svarade jag överlycklig “ja” och imorgon klockan 14.00 kommer någon från radion hem till oss! Ska bli jättespännande och jag är redan nervös.

Sen drog jag till gymmet! Äntligen, jag har saknat det, mitt kära, underbara gym. 3.6 km löpning på bandet, 25 minuter! Det finns inget skönare än när svetten rinner och man har slagit sitt egna rekord, man är så stolt och nöjd med sig själv!

Nu sitter jag, framför datorn, hemma i mitt älskade barndomshem, med min mamma och äter smoothien som fick följa med hit.

Ikväll åker jag på gymmet en sväng igen för att träna lite styrka. Längtar redan!

Förresten, fick några frågor för några dagar sedan som jag inte hunnit svara på, ber så mycket om ursäkt för det. Idag ska ni få svaren!

Hej Julia! Hur ser du på kolhydrater? Själv äter jag en Low Cal diet med vanlig mat, bara mer portionskontroll, äter du kolhydrater bara vid speciella tillfällen nu eller så?

Hur ser jag på kolhydrater? Jag har ju under hela min diet ätit mindre kolhydrater än innan, mer fullkorn helt enkelt. Jag anser att man även behöver kolhydrater i viss mängd för att tillfredsställa kroppens behov, så jag äter fullkornspasta/ris till mycket av maten jag äter, tillsammans med mer grönt än pasta/ris förstås. På helgerna äter jag mycket kolhydrater, helgerna är min fristad i matväg. Visst tänker jag på vad jag äter till middag och lunch, men jag äter utöver det det som jag älskar och saknar mest annars, choklad, chips, glass. Det har jag dock inte gjort tidigare, i början av min diet bestämde jag att “När jag har gått ner 10 kg ska jag äta en glass”, “När jag har gått ner 15 kg ska jag äta blåbärspaj.” osv. Men under veckorna, och helgerna äter jag aldrig vanlig pasta/ris eller potatis, inte heller t.ex. vitt bröd eller så. Jag kan fuska utöver maten jag äter, men själva maten, den fuskar jag i princip aldrig med. Om ni förstår?

Förra veckan var en riktig stress-vecka och jag hoppas ni har överseende med mitt klena bloggande. Men nu så kommer jag återkomma med full kraft igen, hoppas ni inte har övergett mig helt! Jag älskar er, kära läsare. Ler

 

Kläm!

1 kommentar:

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);