3 november 2010

Ordglädje.

 

Jag känner redan av att det inte blev någon träning igår. Är uppe i varv och lättirriterad! Imorgon tänkte jag försöka dra mig till gymmet och träna överkroppen i allafall så jag inte blir helt galen! Ler Fick ett mail idag om att intervjun kommer sändas på radion på måndag den 8/11 Ler 

Var på majas med mamma och Alexander idag, ett mysigt ställe som säljer lite olika saker. Alex och jag köpte små skyltar till Toa-dörrn! Och mamma köpte ett roligt spel som vi spelade senare “Ordglädje” man ska beskriva ord som står på kort med hjälp av gester, helt andra ord eller genom att rita. Blev många skratt!

Snapshot_20101103

Dagens, dagens lista!

     Dagens;

  • Frukost; Två rostade GI mackor med lite bregott på.
  • Lunch; Tacoköttfärs, grönsaker och crème fraiche.
  • Middag; Mammas Chili Con Carne 
  • Händelse; Att spela “Ordglädje” med diverse familjemedlemmar! Jag vann dessutom, riktigt roligt spel! Ler
  • Låt; The Cranberries – I can’t be with you.

 

 

The Cranberries–I can’t be with you.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);