29 oktober 2010

Fredag och stress-första-dag på MAX!

 

Hej! Jag sitter här, hemma hos mamma och pappa och har precis kommit hem från min första dag i kassan på MAX! Fick stå i kassan mitt i middags-stressen! Riktigt roligt faktiskt, det blev lite förvirring och fel-klickningar i kassan ibland men det gick ganska bra ändå tycker jag!

Har inge hunnit träna idag heller, tråkigt!

Har precis fått gulaschsoppa av mamma. Längtar tills nästa vecka börjar så jag får in lite rutin igen. För imorgon är det först 30-årsfest för brorsans sambo, och sen är det heloweenfest hos en tjej som heter Lotta. Ser fram emot det!

Nu hojtar Alex och säger att det är dags att åka hem, får lite dåligt samvete över att jag inte hinner skriva mer än vad jag gör, men jag hoppas ni har överseende med det, det blir bättre snart, jag lovar!

Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);