2 november 2010

Ett litet besök hos farbror Doktorn :)

 

Radio Gävleborg var ju här idag. Tyckte det gick ganska bra, även om det känns som om det blev en del stamning och flum. Men det var roligt Ler Det kommer sändas i Fokus och Radionyheterna, förmodligen nästa vecka. Meddelar senare om när det blir sänt! Reportern bad mig skicka bilder på mig som jag såg ut förr, och en bild när jag håller ett gammalt plagg framför mig. Så jag kan släng upp bilderna jag har fixat här nu också, antar att ni också är nyfikna på “före” bilder Ler

När jag skulle ta in hästarna idag så klev Gutten på min fossing och det blev ett besök hos akutmottagningen. Nu hoppar jag på kryckor! Det som känns mest surt är att jag inte kommer kunna träna på ett tag.

Så Dagens middag; Kycklinggryta med mangochutney och fullkorns tagliatelle.

Dagens aktivitet; Hoppa på kryckor (Pust!)

Nu har jag ont i magen, armarna (efter kryck-hoppningen) och ont i foten, såklart. Så nu ska jag mysa ner mig hos Alex i soffan och knapra Ipren! Ler

DSC_0800

IaFöre1

IaFöre2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);