6 november 2010

Engmans kapell!

 

Det blev en helt underbar fredag med god mat, och framförallt bra musik och en helt otroligt rolig vägning, 62.1, nu är jag där 62 kg! Från mina 103 kg, till mina 158 cm, till en normalvikt! Fabulöst! Det blev ingen träning igår dock. Stressade mig genom dagen, vilken också slutade i att jag inte hann blogga. Jag får så dåligt samvete de dagar jag inte hinner blogga. Ledsen Kommer dock blir skärpning med det nu, har jag inte tid får jag göra mig tid!

Nåja, på Engmans igår var det enormt härlig stämning! Alla var lagomt berusade och glada, inget bråk på hela kvällen! Schönt! Blinkar Vi var på två konserter med dem på samma kväll, den ena var en “Sitta fint” konsert och den andra var en “Upp och hoppa” konsert, eller ful-konsert som Per själv kallade det. Jag kan utan tvekan påstå att Enmans är ett av mina absoluta favoritband. Skulle jag få önska mig vad jag ville skulle det bli en hemma spelning med Engmans Kapell! Görgen som spelar fiol i bandet är tillsammans med en tjej som familjen känner sen minst tio år tillbaks, och som vi säkert inte träffat på 5-6 år. Det är lite lustigt, trevligt sammanträffande tycker jag!

Idag har jag, mamma och Alex varit ute på promenad i över två timmar med Erik och Maries lilla son Cozmo, gullig unge det där! Fast jag ändrar inte min inställning till barn, jag ska inte ha någon liten plupp, icke!

Nu ska älskling och jag ha vårat lördagsmys och onyttighets stund. Hemmagjord pizza, yummie! Inte direkt det värsta “onyttiga” man kan äta. I rätt mängder så är all man ätbar!

Förresten, jag saknar Norge! Nästa sommar blir det Geiranger, Trollstigen och Molde med Alexander, om jag får som jag vill!

Röros, sommar 2010.

Röros

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);