4 november 2010

The making of..

 

min smoothie!

Många har undrat hur jag gör min smoothie och idag har jag fotat min så invanda smoothie process!

Börja med att plocka fram (eller köpa, förstås) allt ni vill ha i, här är mina vanliga ingredienser, det jag alltid använder. Apelsinjuice (nypressad för att den ska vara så nyttig som möjligt), standardmjölk, hallon, jordgubbar och blåbär.

DSC_0810

Jag lägger jordgubbarna (7 stycken, viktigt viktigt, haha) i lite ljummet vatten så de får tina lite innan jag ska mixa dem, det är svårt att mixa frysta jordgubbar.

DSC_0816

Jag pytsar i så pass med blåbär att det täcker botten på muggen som jag mixar i. Och i runda slängar ca 10 hallon.

DSC_0827

Skär jordgubbarna i småbitar och pyttsa i ca 2/3 mjölk och 1/3 juice, brukar fylla med vätska till kanten på bären, brukar bli lagom, ha hellre i för lite än för mycket, det är lättare att justera då. Sen är det bara att smoosha runt med stavmixern!

DSC_0838

KLART! Enkelt va? =)

 

DSC_0847

 

Nu väntar mamma på att jag ska bli klar så hon kan hämta mig, så vi kan åka på stan, så nu ska jag slänga mig i duschen!

 

Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);