8 december 2010

Wanna be a billionare…

 

so freaking bad.

Det vore inte helt tokigt att vara miljardär va? Kunna shoppa vad man ville, köpa vad man ville, bo hur man ville. Önskar att jag hade haft ens en miljonsdel av pengarna som en miljardär har. Speciellt nu vid jul vore det inte helt tokigt att ha lite mer pengar. Jag får 1050 kronor i månaden, i studiebidrag. That’s it. Skittråkigt! Jag har tur som har en helt underbar sambo som står för allt här hemma.

Sitter och funderar på vad jag ska göra. Lite för tidigt för att laga mat redan. Men snart så! Det blir baconsås och pasta idag. Blir nog recept – bilder på det. Riktigt lätt att göra, och riktigt gött Ler

Nä, jag ska nog ta och krypa ihop hos Alex och titta lite på Glee en stund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);