9 december 2010

Att vakna upp ur en dröm.

 

Visst är det konstigt hur det kan bli ibland? Jag vaknade i morse, ganska tidigt och var jättelycklig och tänkte “Änligen vår! Vad härligt att kunna rida i värme!” tills jag insåg att det inte ens är februari. Vi är fortfarande mitt i kallaste december. Med en termometer som man blir glad av att titta på om den ens visar över 10 minus. –5-6 grader är ju värsta värmen Blinkar

Därför känns det idag lite extra kallt nu såhär när jag sitter här, nyser som en toka, med hälften av ridkläderna på mig, väntandes på skjuts för att åka och rida i Vallsta. Som tur är hittade jag ett par rid-täckbyxor som jag hade innan jag gick ned i vikt, som jag kan ha mycket kläder under. Och militärtröjan som mamma hittade är varm och go, så det är bra! Skrattar 

Jag ska göra smörgstårta senare idag, för min kära mamma fyller år, det kommer säkerligen lite bilder på go-biten även om det inte är det nyttigaste man kan göra Blinkar

 

Nä, nu blir det påpylsning utav kläder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);