8 december 2010

She’s a diva..

 

Det är vad alla mina vänner säger om mig iaf. Hur mycket det stämmer vet jag inte. Kan väl hända att jag blivit lite divig efter min viktnedgång, men det anser jag att jag har all rätt att vara! Jag är dock en väldigt snäll diva som inte bara tänker på sig själv! Skrattar

Att det är kallt ute idag är det ingen tvekan om, vilket jag inte tycker är speciellt roligt, då tanken var att jag skulle träna Kim idag, men vi får väl se. Går det över –16 får det bli ridning ändå! Han måste ju tränas så han har formen sommarn 2011! Är det bara jag, på tal om årtal, som tycker att det känns fel att skriva –10 el. –11? Det känns som om det låter fel. Man säger ju inte “Jag började banta 4 januari 10” eller?

Har precis knaprat i mig en knäckemacka med aromat på. Mums! Ska väl höra med Alex hur det är med honom nu, han mådde inte så bra igår, jag tror jag kan ha smittat honom med käkis, mehe.

Vi hörs sen!

Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);