6 december 2010

Överrörliga leder

 

Har börjat återhämta mig från kräkis och har precis varit till läkaren för att kolla vad som är problemet med mina knän. Jag har tydligen “Egendomlig benställning och överrörliga knäleder.”

Att jag har Egendomlig benställning syns ju iaf om man tittar på mina ben. Mehe Ler 

Sitter och väntar med spänning på att fotografen från Aftonbladet ska komma, hoppas verkligen att korten blir fina och att fotografen är en trevlig prick så man slipper känna sig så himla nervös!

Ikväll smäller det på travet också! Första gången på kursen med hästar! Riktigt spännande och jag hoppas att det kommer gå bra, att jag inte typ rider omkull någon eller kraschar in i någons sulky eller så. Ler Eftersom det är en kurs där vissa tar montélicens och vissa körlicens så är det ju både beridet och…bekört? haha Skrattar  Så man får hålla koll på sin häst!

Nä, nu är jag för nervös för att sitta här.

Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);