7 december 2010

Hjälp..!

Jag råkade shoppa...igen! Hittade så himla snygga shorts på Buktik Såfin här i stan nu när jag var ner med mamma. Och en kofta, precis en sån jag letat efter hela hösten. Kunde bara inte låta bli helt enkelt! Mrr. Inte bra, inte bra! Precis som jag inte kunde låta bli att småäta förr kan jag inte längre låta bli att shoppa. Typiskt, alltid ska man väl ha någon last! ;)

Det gick jättebra på montékursen igår, var riktigt roligt. Är glad att det inte var mindre än -5 ute! Var så trött igår när jag kom hem, det blev sent, klockan var nästan 22, så jag somnade i princip direkt när jag lade huvudet på kudden. (Vilket var några minuter efter jag kom in genom dörren) Därav uteblev kvällsinlägget igår.

Nu ska jag alldeles snart åka och träna, får nog ta det lite lugnt idag, känns som en förkylning kommer smygandes igen, vill inte! Beror väl säkert på att man är mycket mer mottaglig för...allt när man har haft magsjuka. Tråkigt tråkigt! Vill inte bli stillasittande igen. Det räcker med att jag var det i två veckor för inte så himla länge sedan. Åt förresten, på tal om annat, köttsoppa till lunch idag, har fått för mig att jag ska köpa på mig en drös med soppor så jag har hemma, och köra med soppa till lunch ett tag, så himla gott i den här kylan!

Nä, gymmet kallar!

Kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);