10 november 2010

Kycklingröra de luxe!

 

Gjorde en supergod kycklingröra till middagen idag. Grillad kyckling, curry, creme fraiche, salt & fem peppar! Enkelt och supergott. Åt det till fullkornsris och grönsaker. Mumma!

Jag tror jag blir tokig på min förkylning. Vill träna! Förkylningar kommer alltid och stör alla vanor. Man kan ju inte göra någonting! Får passa på att ta vara på sjuklingtiden ändå och titta på en massa nostalgi (disney-filmer, mehehe) har tittat på Hercules och Aladdin hitills. Ikväll ska jag tvinga Alex att kolla på Bambi med mig! Blinkar Även om han föredrar family-guy. (Huvva!)

Nu ska jag dra min slitna kropp till soffan. Hörs imorrn!

KLÄM!

2 kommentarer:

  1. Hej där :) Jag gillar din blogg och är i samma situation som du har varit i. Önskar att få kontakt med dig å få lite tips mm.. Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Hej Sandra! Du får jättegärna maila mig om du vill! Finns här för dig och alla andra som vill ha min hjälp :)
    Kram IA, bafflegab@live.se

    SvaraRadera

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);