10 november 2010

Jag ser det snöar…

 

Underbart! Det gör min sjuka tillvaro en hel del piggare. Älskar det här vädret. Var ut med Mössan på hennes morgonpromenad för en stund sedan, hur sjuk jag än är, mitt halsont och snuva har utvecklats till en äckelförkylning utan dess like, så gör snön mig alltid mycket piggare och gladare. Jag hoppas innerligt att den kommer ligga kvar, men sån tur brukar man inte ha. Mössan var överlycklig, hon hoppade och skuttade fram i snön Ler 

 

Funderar ni på SR? Jag också. Det verkar inte komma den här veckan. Eftersom det skulle sändas i Fokus borde det ha kommit senast idag, eftersom, vad jag vet, sänds Fokus bara Mån-Ons?

Har väldigt mycket tränings-abstinens, och inte kan jag göra något åt det, efter ett varv runt huset med vovven var jag helt slut. Blä! Varför blir man alltid sjuk på hösten och våren?

Jag funderar på vad dagens frukost ska bli, jag är sugen på smoothie men osäker på om jag vill hålla på och kladda och grejja med en massa bär när jag är såhär förkyld. Det får nog bli det enklaste, och bland det godaste jag vet – hårdmacka mä aromat! Blinkar 

Tänkte höra med er läsare, vad vill ni att jag ska skriva mer om här i bloggen? Tänkte försöka få in ännu fler trådar om viktnedgång och träning o.s.v.

Men för att ni ska vara tillfredsställda vill jag veta vad ni vill att jag ska skriva om!

Tänkte börja med “Dagens vikttips”

Så Dagens vikttips; Tänk på att inte försöka gå ner i vikt för att någon annan ber dig.

Tänkte att jag skulle fota snön ut genom fönstret så ni får se hur det ser ut med all snö och allt. Då hittade jag Zelda på hennes vanliga plats, och då blev hon foto-objekt istället för att hon har så skön stil!

DSC_0883

DSC_0878

Skriver mer ikväll!

 

Kläm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);