12 november 2010

Cottage cheese

 

Har inte ätit cottage cheese “Keso” sedan jag var liten, nu sitter jag här, med en brun skål från Ikea, müsli från Kostbiten och Keso från Lidl, hehe. Det var faktiskt ganska mumsigt! Men gud så mättande också! Pyttsade upp 1 dl müsli och 1 dl Keso, fick knappt i mig hälften!

Känner mig lite bättre i förkylningen idag faktiskt, så någon dag i helgen läre jag nog kunna ge mig ut och springa en sväng (eller rättare sagt; ge mig iväg till gymmet och löpbandet). Är än så länge inte direkt något stort fan av att löpa utomhus. Tycker det är så himla svårt att klä sig rätt. Går man till ett gym har man alltid samma kläder, oavsett väder, jättelämpligt Blinkar 

Ser att det faller stoora fina snöflingor utanför fönstret. Massa mys! Det kan ju inte bara vara jag och Alexander i hela världen som älskar att snön kommer och gör mornarna och kvällarna en himla massa ljusare? Så skönt att slippa se allt visset tycker jag. Inget mer brunt fult gräs och inga mer plöjda åkrar som ser tråkiga ut, bara vitt vitt vitt!

Förresten, har en lite hemlighet! Det är en ganska stor veckotidning som har ringt till mig och är intresserade av att göra ett reportage. Någon gång under nästa vecka kommer jag avslöja om det blir något reportage och vilken tidning det handlar om! Skrattar

Nu ska jag hiva mitt lilla skal i duschen en übersnabbis!

KLÄM på er, så hörs vi mer senare!

1 kommentar:

window.setTimeout(function() { document.body.className = document.body.className.replace('loading', ''); }, 10);